MTB 365

Dakota Johnson har fremskyndet rygter om, at hun er forlovet med Chris Martin ved at blinke en stor smaragdsten på hendes venstre ringfinger.

På fotos opnået af New York Post’s Page Six blev Fifty Shades of Grey-stjernen, 31, snappet og vippede de mousserende smykker, mens han talte i telefon under en shoppingtur i West Hollywood i sidste uge, mens han var klædt afslappet i en lang frakke, mønstret top og sweatpants med en sort ansigtsmaske og hendes hår bundet i en rodet bolle.

Det voldsomt private par har været sammen og slukket siden slutningen af 2017 og er blevet dræbt af spekulationer om et forestående forslag i de seneste uger efter at have tilbragt måneder i lockdown sammen.

Repræsentanter for stjernerne har endnu ikke kommenteret påstandene.

Coldplay-rockeren Chris, 43, blev tidligere gift med skuespillerinden Gwyneth Paltrow i 2003, før de “bevidst frakoblede” i 2014 og afsluttede deres skilsmisse i 2016. Ekserne deler datter Apple, 16, og søn Moses, 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *