MTB 365

Kelly Clarkson finder trøst under sin skilsmisse i et par bemyndigende hymner og insisterer på Garth Brooks ‘sang The Dance har virkelig hjulpet hende med at helbrede.

Popstjernen er midt i en grim splittelse fra sin fremmede mand Brandon Blackstock, der efter sigende har krævet $ 436.000 (£ 320.700) – en måned i ægteskab og børnebidrag fra moren til hans to børn, River Rose, seks, og fire-årig søn Remington Alexander.

I sidste uge led Kelly endnu et slag, da hun såret sit knæ, der løb i hælene, på sættet i sit dagtimershow, og mandag fortalte hun Garth, at hans musik holder hende i gang.

“Jeg beder dig ikke, jeg lyttede til min playliste, og dansen kom og jeg var ligesom …,” det er det “,” fortalte hun landestjernen i Kelly Clarkson Show.

Siden du er gået hitmaker insisterede på, at selvom de tæt på hende har delt tips og selvhjælpsbøger for at hjælpe med de vanskelige tider, hjalp hendes vens sang fra 1989 hurtigt hende med at få mening over alt.

”Alle bøgerne var nyttige, men det er så sjovt, antager jeg, for jeg er musiker, men jeg lyttede (til sangen) på mit værelse, og jeg var ligesom,” Åh min Gud! ”, Fortsatte hun.

“Jeg forstod det. Jeg synes, hvad der er interessant ved det, jeg sang den sang fra barndommen, og den ramte mig aldrig,” delte hun.
Reflekterende: “Selvom mit hjerte er knust, var det alligevel værd at danse,” tilføjede Kelly: “Jeg tror, ​​at mange mennesker, der gennemgår en sådan ødelæggende (skilsmisse), der er meget sorg og meget tab, og en masse forandringer, især med børn. ”

Hun finder også ny betydning i sine egne sange, som Piece By Piece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *