MTB 365

Cher opfordrer amerikanske lovgivere til at retsforfølge Donald Trump og sætte ham bag lås, det øjeblik han træder tilbage som præsident i januar.

Sidste måned tabte Trump parlamentsvalget til demokraten Joe Biden, der vil erstatte ham i Det Hvide Hus, men den nuværende leder har gjort det klart, at han ikke er parat til at gå uden kamp og udfordrer valgresultaterne.

Cher er en hård modstander af ejendomsmagnaten og har insisteret på, at Trump skal retsforfølges for at have vendt amerikanerne mod sig selv med sin splittende politik og fortalt The Guardian: “Det er giftigt.”

“Folk, der lige var uenige med hinanden før, er nu fjender,” fortsatte hun: “Jeg hader at endda kalde ham præsident, fordi alt hvad han gør, er at se tv.”

Ved at forklare, at hun så Trump som “forsøger at blokere Joe (Biden) i hvert øjeblik”, rygtede Believe-sangeren: “Han er den mest hævngerrige person, jeg nogensinde har været vidne til. Jeg tror, ​​han kæmper så hårdt, fordi han vil blive retsforfulgt, når han får ud af Det Hvide Hus. ”

På spørgsmålet om, hvorvidt hun mener, at fængslet kan være i Trumps fremtid, tilføjede hun: “Det håber jeg. Jeg danser rundt.”

Cher indrømmede derefter, at hun hader den amerikanske leder mere end nogen anden.

“Jeg kunne stort set ikke lide Bush, da han startede disse krige, og jeg kunne sige et øjeblik, det var touch and go for hate. Men den ene ting, jeg ved, er (Bush) elsker Amerika og Trump ikke,” bemærkede hun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *